ضعى بضعا من الدقيق واعجينه بلبن وزيت زيتون وضعى عليه 2بيضه حتى تستفيدى من القيمه الغذائيه وبعد انا تصبح عجينه اضيفى الحم المعصج وممكن ان تضيفى خضار مشكل مستوى سوتيه وبعد ذلك تفردى العجينه شرائح طويله نوعا ما ورفيعه وتحشى بها الخلطه وتقفلها على شكل جراب وتحمريها فى الزيت وممكن تحشيهافراخ بالجبنه المو تزريلاوتحمريها ايضاويجب ان تكون الفراخ مفرومه وممكن ايضا انا تحشى الفراخ بالبهارات وبعد ذلك تضيفى عليها الجبنه الموتزريلا وتحشيها وتحمريها