المطلــوب
-----------
كميه من الفشه والقلوب والكرشه والكبده - 3 بصلات كبيره مفرومه - ربع كوب زيت
ملعقتين من الكمون - ملعقه شطه - 3 ملاعق كبيره ثوم مطحون ناعما
طريقه الإعداد
--------------
- تغسل جميع اللحوم السابق ذكرها غسلا جيدا عده مرات وتقطع قطعا صغيره .
- يشوح البصل فى الزيت حتى يصفر لونه ويميل الى اللون البنى
- يضاف اللحوم جميعها ما عـدا الكــبد ويقلب على النار الهادئه مع مراعه تغطيه القدر
- يضاف قليلا من الماء ةكلما جفت المياه ويعاد تغطيه القدر.
- قرب النضج يضاف الكبد والثوم المدقوق مع الكمون والشطه ويقلب الجميع ويترك على النار
حتى ينضج الجميع ويضاف اليهم الملح والفلفل.
ملحوظـــه
----------------
من الممكن اضافه نصف كوب عصير طماطم قبل اضافه الكبدوالثوم والكمون والشطه.